Top vision

czen

Jste skvělý šéf? A v čem můžete být ještě lepší?

Chcete-li něčeho dosáhnout, musíte být především schopni sebereflexe. Zkoumat, v čem jste skutečně dobří, a kde naopak máte nedostatky, pravdivě vnímat úspěchy i selhání a hledat cesty k odstranění chyb. Pro profese, jejichž úlohou je vést ostatní, to platí dvojnásob.

 

Manažer jako superman

Asertivní, komunikativní, flexibilní, odpovědný, vytrvalý, důsledný i empatický, samozřejmě i vzdělaný, inteligentní a cílevědomý… Manažerské pozice jsou dnes šity na míru skutečným supermanům (a superženám). Ovšem nikdo není dokonalý, a tak i světem protřelý manažer se zkušenostmi z mnoha firem na sobě musí neustále pracovat, o manažerském nováčkovi nemluvě.

Poznat, kde vás bota tlačí, je někdy obtížné. Pochvala ostatních sice potěší, ocenění ze strany nadřízených posílí vaše sebevědomí a případná výtka vás nejspíš přiměje něco změnit, zcela však na zpětnou vazbu spoléhat nemůžete.

Otestujte se

Zkuste se proto zamyslet sami nad sebou. Nabízíme vám pomůcku, která vám sebereflexi usnadní: udělejte si manažerský test. Buďte upřímní sami k sobě a otestujte, jak zvládáte jednotlivé manažerské kompetence. Umíte delegovat úkoly, zvládáte konflikty, dokážete ostatní motivovat a nadchnout je pro svou vizi? A co váš vlastní time management či prezentační dovednosti? Žádné obavy, test je anonymní a vše zůstane mezi námi.

 

Jste skvělý šéf? Odpovězte na 14 otázek v manažerském testu a dozvíte se, jak si stojíte.

e-book Naučte se vstávat dřív

Naučte se vstávat dřív

Dozvíte se, jak si zautomatizovat brzké ranní vstávání a proměnit jej ve výhodu. Poradíme vám, jak se vyvarovat prokrastinaci a jak je to s ranní kávou.

nahoru