Top vision

czen

Myslete pozitivně a změňte svůj život!

Nedaří se vám tak, jak byste chtěli? Klíč k úspěchu je přitom v mysli každého z nás. Vymažte negativní myšlenky a obklopte se pozitivní aurou, která vás posune k vašemu vytouženému cíli.

Víte, v čem tkví úspěch slavných osobností? Nikdy si nepřipouští neúspěch. Vědec každé ráno vstává s tím, že zná recept na nový lék, jen jej ještě nedokázal dovést k dokonalosti. Sportovec vstupuje do každé sezony s vidinou poháru nad hlavou. Zařaďte se k úspěšným lidem i vy. Změňte své myšlení a vydejte se na cestu k cíli!

Přejte si a zhmotněte svou myšlenku

Jsem úspěšný, jsem úspěšný, jsem úspěšný. Nevěříte? Tato věta by měla být vaší biblí. S touto větou byste měli ulehat a také se budit. Napište si ji na noční stolek, na lednici a na zrcadlo v koupelně. Opakujte ji tak dlouho, dokud tomu sami neuvěříte. Když vaše veškeré jednání a každý váš krok uzpůsobíte této větě, opravdu nakonec budete úspěšní. Vytrvejte, úspěch může přijít za deset let, nebo také už zítra.

Pochopte výhody pozitivního myšlení

Pozitivní energie působí jako pohonná hmota pro naši mysl. Přináší ale i další výhody, jako například větší odolnost proti sezónnímu nachlazení, lepší zvládání stresových situací, méně depresivních chvil a také podle mnohých psychologů prodlužuje život. Negativní myšlenky tedy vytěsněte z hlavy a v jednom kuse pořád dokola si opakujte „ono to půjde“.

Odřízněte ze svého života negativní lidi

Jsou to také lidé, kterými se obklopujeme. Známí, přátelé, kolegové v práci. Z úst všech těchto lidí můžeme slýchat, že to nedokážeme, že „je to blbost“, nebo že to nepůjde. Důkladně zvažte, jestli vaše přátelství s takovými lidmi má pro vás i nějaké benefity. Pokud ne, přestaňte je poslouchat a stýkat se s nimi. I negativní názory jiných lidí mohou totiž ovlivnit naši mysl. Mohou nás zviklat, vkreslit do myšlenky našeho nápadu onoho ďáblíka na naše pravé rameno, který nám začne našeptávat, že „to nepůjde“. Nepřipouštějte si neúspěch a už vůbec ne od jiných lidí.

Relaxujte, meditujte, přemýšlejte…

Jednou za čas vycestujte z ruchu velkoměsta plného zvonících telefonů a troubících aut. Ideálně na nějaké klidné místo v přírodě, kde vás bude rušit maximálně svištění větru větvemi a ptačí symfonie. Vyčistěte si hlavu a začněte přemýšlet o svém životě. Myslete zásadně do budoucnosti, na minulost zapomeňte. Stejně jako se Newtonovi zrodily jeho známé myšlenky při spánku pod jabloní, může i vás napadnout skvělý projekt někde na klidné louce.

Naše ztěžklá mysl potřebuje pravidelnou relaxaci. Jakou metodu si vyberete, je už samozřejmě na vás. Pomoci vám může i poslech relaxační hudby před spaním nebo hodina jógy. Držíme palce!

Pozitivní myšlení změní váš život

Trénink Positive Thinking s naší lektorkou Evou Bobkovou vás naučí, jak trénovat optimismus, rozvíjet vlastní představivost a lépe využít potenciál vašeho mozku.

e-book Odcházejte z práce včas

Odcházejte z práce včas

Pracujte efektivněji, vyhněte se přesčasům a odcházejte z práce včas!

nahoru