Top vision

czen

Psychodiagnostika Talk2Amy

Umělá inteligence Top Vision neovládla. Naopak. V Top Vision jsme se naučili používat umělou inteligenci jako velice sofistikovaný a velice přesný diagnostický nástroj. Žádná psychoanalýza, žádné stovky hodin koučinků. K tomu, abyste získali psychologické profily lidí ve vašem týmu a přehled o jejich potenciálu, tak k tomu vám stačí aplikace v dotykovém telefonu. Seznamte se s AMY. 

AMY nám pomáhá nadesignovat vzdělávací plán každému jednotlivci na míru 

Aby byly naše vzdělávací plány smysluplné a správně zacílené, provádíme vždy vstupní diagnostiku a snažíme se získat co nejvíce dat, které následně zpracováváme. AMY je v tomto rychlejší a objektivnější než kterákoliv lidská bytost. AMY je kombinací nejnovějších postupů v psychometrii s umělou inteligencí. Díky využívání deep learningu dokáže velmi přesně vystihnout lidskou osobnost. Výsledky jsou srozumitelné, ilustrované a interaktivní. 

AMY je sice platforma, ale dá se s ní komunikovat jako se skutečnou osobou, oproti níž má  AMY několik výhod: je anonymní, je diskrétní a nikdy vás nebude soudit. S AMY se můžete potkat prostřednictvím počítače nebo smartphonu. Někdy si povídáte o počasí, jindy odpovídáte na otázky. V současnosti je kvalita AMY odzkoušená na stovkách tisíců klientů. Na vývoji AMY pracují IT specialisté z oblasti umělé inteligence, psychologové, vědci a terapeuti z praxe. Ti testují využití AMY pro své terapeutické ordinace. 

Poznejte rozmanité využití AMY v diagnostice lidského kapitálu

AMY lze využívat nejen k plánování vzdělávání vašich zaměstnanců. Je ideálním pomocníkem, když přemýšlíte, kterého člena týmu povýšit do vedoucí pozice, nebo nevíte, jak správně sestavit projektové týmy, aby jejich členové skutečně spolupracovali. Při náboru vrcholových manažerů může být výstup z AMY skvělým vodítkem pro výběr správného kandidáta.  

 „Osobně mám z možnosti pracovat s AMY jako první na trhu obrovskou radost. AMY má mnoho využití nejen ve vzdělávání, ale celkově v práci se zaměstnanci. S klienty řešíme situace, kdy je potřeba nabrat nové klíčové zaměstnance nebo upravit stávající týmy. Jsem ráda, že můžeme nabídnout našim klientům produkt, který má neuvěřitelně vysokou přidanou hodnotu a dokazuje, jakých pokroků jsme v oblasti vzdělávání a psychodiagnostiky schopni. Ráda vám o AMY řeknu více. Pojďme se potkat,” navrhuje Aneta Soldánová.

e-book Naučte se vstávat dřív

Naučte se vstávat dřív

Dozvíte se, jak si zautomatizovat brzké ranní vstávání a proměnit jej ve výhodu. Poradíme vám, jak se vyvarovat prokrastinaci a jak je to s ranní kávou.

nahoru