Top vision

czen

Ta-dá! Top Vision slaví 20. narozeniny!

Vzdělávací společnost Top Vision slaví významné výročí, a to dvacet let od svého vzniku. Během těch dvaceti let si značka vybudovala pozici lídra na trhu s manažerským vzděláváním. A to především díky spolupráci s těmi nejlepšími lektory, kteří dodávají kurzům jak své know-how, tak svou originální osobnost. 


Recept na nesmrtelnost? Neustále inovovat sebe sama  


Dnešní Top Vision je samozřejmě jiný, než Top Vision před dvaceti lety. Pracovní kolektiv se průběžně omlazuje o nové členy, obnovuje se i vzdělávací obsah, který reaguje na nové problémy a potřeby z praxe, a inovují se pochopitelně i formy výuky. Současným trendem je blended learning, který kombinuje prezenční výuku s distanční výukou - ta má podobu online lekcí a online konzultací. Postupně přibývá kurzů, které lze absolvovat v rámci blended learning. Klienti tak mohou využívat benefity obou forem výuky. Diskusi a sdílení ve skupině při prezenční výuce i pohodlí domova při distanční výuce. 


Není nic špatného na tom chtít víc! Víc vědět, víc dokázat 


Tým Top Vision se neustále učí a tímto přístupem se snaží nakazit i své klienty. Vzdělávání je investice do budoucnosti. Se správným know-how můžete být vším, čím chcete, a dosáhnout všeho, čeho chcete. To je hlavní poselství značky, která se opírá dokonce i o poznatky umělé inteligence. Top Vision k analýze schopností využívá AMY, aplikaci, která je ve vyhodnocování lidského potenciálu přesnější než člověk. Aplikace je naprostou novinkou, na které spolupracovali programátoři a psychologové. Přehledně graficky vykreslí osobnostní profil, najde silné a slabé stránky, a tak je snazší sestavit individuální vzdělávací plán pro každého klienta nebo kolektiv na míru.    


Naprosté novinky i nepostradatelné bestsellery 


Názvy nejnovějších kurzů z portfolia Top Vision vypovídají o tom, jaká je v současnosti poptávka a jaké problémy se řeší: Nábor zaměstnanců na sociálních sitích / Finance pro nefinanční manažery / Jak budovat vztahy v obchodu / Koučovací přístup v praxi manažera / HR jako respektovaný partner. Naopak mezi nadčasové bestsellery patří kurzy: Manažer na startovní čáře / Manažer do naha s Jiřím Kulou / Prezentační design budoucnosti / Asertivní desatero v praxi / Detektor lži s Danielem Štroblem. 


Nabídka kurzů se soustředí nejen na manažerské dovednosti, ale také na komunikační dovednosti, stejně jako na seberozvoj, sebereflexi a porozumění sobě samému. Právě soft skills jsou většinou tím, co klienty nejrychleji posouvá vpřed, co jim dodává sílu osobnosti a sebevědomí. Každý manažer by měl být vyzrálou osobností a měl by vědět, kam své lidi vede. Málokterý manažer si však počíná suverénně od prvního dne v nové roli. Proto je tak důležitý koučink a mentoring. Top Vision spolupracuje pouze se zkušenými kouči a snaží se pro každého klienta vybrat kouče, který mu bude osobnostně co nejvíce sedět. 


Tak už na nic nečekejte a vyberte si svůj kurz ještě dnes na www.topvision.cz

 

e-book Vytvořte nezapomenutelnou prezentaci

Vytvořte nezapomenutelnou prezentaci

Naučte se s námi opustit nudné stereotypy v prezentování, proměňte trému ve svou výhodu a odrovnejte kolegy i nadřízené perfektním projevem.

nahoru