Top vision

czen

Obhájili jsme titul Czech Business Superbrand i v roce 2022!


Jsme pyšní, že i v letošním roce byl společnosti Top Vision udělen prestižní titul Czech Business Superbrand. I přes tuto pozitivní zpětnou vazbu vám však můžeme slíbit, že i v nadcházejícím roce se budeme snažit o zlepšování a zkvalitňování našich služeb, abychom vám pomohli růst - kariérně, společensky, osobnostě.  


Co znamená titul Superbrand?


Titul Superbrand informuje zákazníky o tom, že značka poskytuje ty nejlepší produkty a služby. Vypovídá o vynikající pověsti značky, stejně jako o jejím významném postavení na trhu. Superbrands je nejuznávanější světovou organizací v oblasti oceňování mimořádných obchodních značek. Tato organizace každoročně vyhodnocuje “nejlepší z nejlepších” značek v téměř 90 státech na pěti kontinentech. 


Co musí držitel titulu splňovat? 

Udělení titulu Superbrand předchází několik kroků. Prvním krokem je sestavení seznamu nominovaných kandidátů na základě obchodních výsledků. Dalším krokem je spotřebitelský průzkum - podle popularity značek u zákazníků je seznam zredukován na semifinalisty. Třetím krokem je rozhodnutí odborné komise Brand Council, která vítězným podnikatelským značkám udělí titul Business Superbrand.


Další výhody Superbrands 


Udělování cen Superbrands se vztahuje nejen na známé značky, s nimiž se spotřebitelé běžně setkávají, ale věnuje pozornost i velkým hráčům v B2B sektoru. Oceňovány jsou tak nejen spotřebitelské, ale i podnikatelské a průmyslové značky, které bývají často upozaděné. Česká veřejnost se tak může seznámit s dalšími úspěšnými českými projekty a jejich příběhy. Ano, máte pravdu, pokud si myslíte, že Top Vision patří k nejlepším z nejlepších.

 

e-book Plánujte

Plánujte

Naučte se lépe si naplánovat pracovní týden tak, aby Vám zbyl čas na osobní záležitosti. Stáhněte si náš eBook zdarma a pusťte se do toho.

nahoru