Top vision

czen

Jak se peče kurz

Pojďte s námi nahlédnout pod pokličku tvorby našich vzdělávacích kurzů. Zde je náš recept!

Podobně jako různé pokrmy, stejně tak i každý náš kurz je svým způsobem jedinečný a pečeme ho podle unikátní receptury. Ta je uložena v trezoru Olgy Holé, manažerky produktového týmu. Olga jako hlavní šéfkuchařka garantuje, že každý náš kurz splní vaše očekávání a přinese vám nové zkušenosti, se kterými v práci zazáříte. Základní surovinou je podnět, a to buď od našich lektorů, zákazníků, či zvenčí.

Na začátku smícháme podněty s inspirací

Sledujeme trendy, odborné diskuze, necháváme se inspirovat odbornými časopisy i televizními pořady. Na základě takových poznatků pak metodička týmu otevřených kurzů Markéta Šůstková sestaví kostru kurzu, jehož kompletní obsah pak tvoří ve spolupráci s lektorem. I sami lektoři často přicházejí s novými nápady, a tak vedle vytváření úplně nových kurzů neustále zdokonalujeme a inovujeme ty stávající, což nejvíce oceňujete právě vy.

O náš lektorský tým se staráme při pravidelných setkáních i individuálních rozhovorech.

  • Co je u vás v oboru nového?
  • Na co se účastníci kurzu nejčastěji ptají?
  • Co dál byste rádi lidi naučili?

I s ingrediencemi v podobě odpovědí na tyto tři otázky lze dojít k úplně novému receptu.

 

Čím dochucujeme?

Zajímá nás také váš názor. Často nám říkáte, co byste se rádi dozvěděli, co byste se chtěli naučit. A my na vaše přání reagujeme a snažíme se je plnit. To vše bedlivě sleduje a koordinuje naše hlavní pekařka Romana Ratkiewiczová. Spolupracuje také s našimi kolegy z týmu fór a konferencí. Když se tedy například na konferenci Úspěšná asistentka manažera objeví nový a zajímavý recept na vzdělávání asistentek, okamžitě se ho chopíme a pečeme podle něj.

Korpus tedy máme, teď se můžeme pustit do dalších ingrediencí. Sestavíme osnovu, určíme časovou dotaci, výslednou cenu, případně lektora, kdo by byl nejlepší lektor s nejbohatšími zkušenostmi, který by kurz mohl vést. Tvorba osnovy spadá do kompetencí metodičky týmu otevřených kurzů, která spolupracuje s lektorem.

A čím kurz ozdobit?

Například pěkným článkem, názornou grafikou či rozhovorem se samotným lektorem. Právě barvité ozdobení kurzu donese jeho vůni až k vám.

Nevíte, jaký kurz vám bude chutnat? Naše zákaznické oddělení vám pomůže vybrat kurz dle vaší oblíbené chuti. I ze zákaznického oddělení vedeného Martinou Pavlikovou získáváme četné podněty na nové recepty přímo od vás. Za to vám děkujeme!

Na přípravě pohodlného zázemí kurzu se podílí také naši koordinátoři Lukáš, Michal a Petr, kteří zajišťují fungující techniku a lahodné občerstvení. Kromě toho pro vás zajišťujeme také tisk učebních materiálů, které si samozřejmě můžete odnést domů.

Váš názor nás zajímá i po absolvování kurzu, proto, pokud vám u nás chutnalo, či nikoliv, můžete náš kurz ohodnotit v dotazníku, který obdržíte na konci samotného kurzu.

Naše recepty tedy obsahují aktuální trendy, jdou s dobou a neustále vylepšují chuť výsledného produktu, který vám nabízíme. Pečeme jen z těch nejkvalitnějších surovin, a proto se k nám naši zákazníci rádi vracejí. A co vy?

Navnadili jsme vás dostatečně? Tak honem do naší cukrárny! Těšíme se na vás!

e-book Vytvořte nezapomenutelnou prezentaci

Vytvořte nezapomenutelnou prezentaci

Naučte se s námi opustit nudné stereotypy v prezentování, proměňte trému ve svou výhodu a odrovnejte kolegy i nadřízené perfektním projevem.

nahoru