Top vision

czen

Notice: Undefined index: save_form_ebook_akce in /var/www/webtv/pages/blogy/blogy_detail.php on line 85

Vytvořte nezapomenutelnou prezentaci!

Jak utřídit informace, jak naplánovat jejich pořadí, jak se připravit na publikum a jak vytvořit dokonalou prezentaci, na kterou vaše publikum nikdy nezapomene? O tom všem a mnohém dalším se dočtete v našem novém e-booku! 

 

Prezentování se řadí mezi pravidelné pracovní činnosti celé řady z nás. Většina lidí je schopna ať už s větší či menší dávkou trémy svou práci před kolegy či nadřízenými přednést. Najdou se mezi námi i tací, u kterých nastane kompletní psychický blok a o tématu, o kterém by dokázali v neformální rovině sáhodlouze hovořit, nejsou schopni pronést jedinou kloudnou větu.

 

Ať už patříte k většině, či k extrémům množiny prezentujících, následující stránky by vám měly pomoci vaši prezentaci vyšperkovat a dovést ji k dokonalosti. Věříme, že s naší pomocí a trochou tréninku budete schopni přednášet na úrovni světových speakerů.

Samotný přednes vašeho tématu je však až závěrečným bodem poměrně dlouhé cesty přípravy. Prezentace se skládá ze tří základních kroků: 1. plánování, 2. designování, 3. prezentování.

 

Pokud tyto tři kroky dokonale zvládnete, vytvoříte úžasnou a nezapomenutelnou prezentaci, po jejímž přednesení uslyšíte hlasitý aplaus.

Právě tímto postupem se zabýváme v našem zbrusu novém e-booku „Vytvořte nezapomenutelnou prezentaci“. Tři zmíněné kroky v něm dopodrobna vysvětlujeme a poskytneme vám také několik tipů, na co si dát pozor a čemu se rozhodně vyhnout. 

Stáhnout e-book

Věříme vám, že to zvládnete a držíme palce!

 

nahoru