Top vision

czen

Notice: Undefined index: save_form_ebook_akce in /var/www/webtv/pages/blogy/blogy_detail.php on line 85

Odcházejte z práce včas

Jarní čas je časem změn, tak proč nezačít už dnes a třeba rovnou u sebe?  Není lepší trávit prosluněné jarní večery s přáteli či rodinou, než za pracovním stolem v kanceláři? Pokud je jedním z vašich neduhů to, že neumíte odcházet z práce včas, přijde vám vhod náš nový e-book. Naučí vás nejen to, jak v práci využít čas na 100 %, ale zároveň vás inspiruje ke změně, ke které se třeba nějaký ten čas odhodláváte.

TIP č. 1 Udělejte si inventuru v harmonogramu vašeho dne

Rozeberte svůj den od rána a zjistěte, zda se vám náhodou někde „neztrácí“ drahocenný čas. Také zkuste posoudit, zda mezi délku pracovní doby a objem pracovních úkolů je možné položit znaménko „=“. Pokud máte pocit, že to tak není, pokuste se o tom komunikovat s nadřízeným a pokud jste právě tím nadřízeným, tak se zamyslete nad delegováním :o)

TIP č. 2 Vymezte si hranice

Platí známá pravda, že kam ostatní pustíte, tam půjdou. Takže je vážně na vás, kolik povinností si na sebe necháte naložit a pak pod jejich tíhou posunovat hranici pracovního dne na území svého osobního života.

TIP č. 3 Plánujte

První pomocí se vám může stát váš plán. Pevný základ, který budete mít připravený na každý den a budete se ho snažit splnit. Například si objednejte masáž na hodinu, kdy obvykle ještě sedíte u počítače, domluvte si setkání s někým, komu jste se v poslední době zapomněli věnovat. Určitě se vám takto strávený čas zalíbí a stane se pro vás příjemnou rutinou.

Osvojte si návyky těch nejúspěšnějších manažerů a začněte využívat svůj čas naplno. Jak na to se dozvíte v našem novém e-booku Odcházejte z práce včas, tak si ho stáhněte ještě dnes.

Stáhnout e-book

V e-booku Odcházejte z práce včas se dozvíte, jak efektivně delegovat své úkoly nebo jak si rozplánovat každý pracovní den a stihnout všechny úkoly, oběd i odchod z práce před pátou hodinou. Najdete v něm také několik rad, jak se nenechat rozptýlit nebo jak se soustředit v hlučné kanceláři.


Tak stahujte a zatočte s nepříjemnými přesčasy! Držíme vám palce!

 

nahoru