Top vision

czen

Kveta Uhríková

Lektorka v oblasti vzdělávání a rozvoje soft skills

Jak jste se ke vzdělávání dostala? 
Jako interní trenérka a koučka ve společnosti Coca-Cola HBC jsem absolvovala mnoho kurzů, především program Train-the-trainer v rámci centrály spoločnosti v Aténách. Prošla jsem také výcvikem koučinku ve společnosti Extima, kurzy psychologie na Karlově univerzitě a postgraduálním studiem Professional development program in Personnel and Development na Manchester College of Arts and Technology.

Kde jste načerpala nejvíce zkušeností? 
Během osmi let studia, práce a basketbalové kariéry v USA, ale hlavně během 15 let na různých manažerských pozicích ve společnosti Coca-Cola Hellenic Bottling Company.

Jaký je Váš přístup k tréninkům a školením?
Vždy se snažím školení ušít na míru, žádná dvě moje školení neproběhla stejně, kombinuji práci s reálnými situacemi a problémy, které účastníci řeší, s aktuálními poznatky, které poskytuje věda a výzkum v dané oblasti. Snažím se, aby tréninky byly interaktivní, plné cvičení, reflexí, videí a sdílení zkušeností.  

Jakými projekty byste se chtěla pochlubit?
V rámci Top Vision dlouhodobě spolupracuji na manažerské a talentové akademii pro společnost Vltava Labe Media. Ve společnostech Accenture CZ a SK a Sinner Schrader realizuji tréninky na témata: time management, energy management, effective delegating style, customer communication a leadership program.  

Jakým tématům rozvoje se věnujete?
Témata se snažím vždy ušít na míru klientovi, primárně se zaměřuji na vedení lidí (leadership), komunikační dovednosti, zpětnou vazbu, řešení konfliktů, time management, energy management, prezentační a facilitační dovednosti, řízení změn a train the trainer. 

Hodnocení lektora

1,00 Průměrné hodnocení lektora od účastníků

Kurz podle vašich představ

Chcete připravit školení pro celý tým? Umíme být flexibilní a přizpůsobit program kurzu vašim potřebám. Rádi vám připravíme nabídku firemního školení na míru.

mám zájem
Kurz na míru
nahoru