Top vision

czen

Notice: Undefined index: save_form_ebook_akce in /var/www/webtv/pages/blogy/blogy_detail.php on line 85

Naučte se vstávat dřív

 Je vstávání vaším největším nepřítelem? Nadpoloviční většina Čechů ho uvádí jako jednu ze tří nejhorších věcí v pracovním týdnu. Nechtěli byste to změnit? Překonat se? Mít náskok před konkurencí? Naučte se vstávat dřív! Díky tomu, že si brzké ranní vstávání sami osvojíte, zefektivníte svou práci a navíc získáte více prostoru pro volný čas. Ti nejlepší manažeři vstávají už ve 4 hodiny ráno a dobře vědí proč.


PROČ VSTÁVAT DŘÍVE?

Protože mezi snídaní a obědem toho člověk dokáže odpracovat nejvíce a právě v tuto dobu lidský mozek vyvíjí nejvyšší aktivitu. V odpoledních hodinách se naše mysl nechá snadno rozptýlit, a tak se místo efektivní práce často uchylujeme k neefektivní prokrastinaci.


ZATOČTE S PROKRASTINACÍ

Každý z nás během dne prokrastinuje, proto není možné ji absolutně odstranit. Prokrastinaci si nezakazujte, ale pokud je to možné, kreativně ji eliminujte.
Ideální způsob je„ vyprokrastinovat se“. Shlédněte všechna videa, facebookovou zeď, či Instagram hned ráno. Nebudete mít už takové nutkání kontrolovat co se kde děje během dne.


PŘIJDE VÁM TO NEMOŽNÉ?

Pokud patříte mezi ty, kteří budík po zazvonění odsouvají o 5 minut déle a takto to dělají ještě několikrát, sobě tím rozhodně neprospějete. Naopak si narušíte organismus a budete ještě unavenější, než kdybyste vstali hned při prvním zazvonění.
Že to prostě nedokážete? Věřte, že je to o síle zvyku. Nebudete mít vyhráno během prvního týdne, prvních 14 dnů, ale chvíli to potrvá. Váš organismus si na nový režim musí nejprve zvyknout.


My jsme vám přinesli spousty užitečných tipů a rad, jak začít vstávat dřív, jak si tento zvyk udržet a věřte, že s námi to zvládnete raz dva!
Naučte se s naším nový e-bookem vstávat dříve, protože ti nejúspěšnější vstávají jako první.

Stáhnout e-book

Věříme vám, že to zvládnete a držíme palce!

 

nahoru