Top vision

czen

RNDr. Libuše Vitáčková, PMP

Konzultantka a projektová manažerka

Jak jste se ke vzdělávání dostala? 
Pracovala jsem 7 let jako mezinárodní IT/business konzultant v ING Group v Holandsku a měla jsem na starosti ING společnosti (pojišťovny, banky a penzijní fondy) hlavně ve střední a východní Evropě. Součástí mé práce bylo i školení různých témat v mém oboru.

Kde jste načerpala nejvíce zkušeností?
Učím především projektové řízení, které praktikuji od poloviny 90. let. Nejdříve jsem pracovala pro ING Group a od roku 2003 mám svoji firmu a řídím projekty na kontrakt pro různé společnosti v České republice i v zahraničí. Kurzy projektového řízení učím od roku 2011, od roku 2013 školím i přípravu na certifikaci PMP (Project Manager Professional).

Jaký je Váš přístup k tréninkům a školením?
Na školení se snažím kombinovat teorii se zkušenostmi z praxe a praktickými cvičeními nebo diskusemi (výměnou názorů a zkušeností účastníků kurzu k probíraným tématům). Snažím se pro školení vybírat zajímavá aktuální témata, která čerpám z praxe i z účasti na mezinárodních konferencích a školeních.

Jakými projekty byste se chtěla pochlubit? 
Mezi nejzajímavější projekty bych zařadila například založení penzijního fondu ING v Polsku (byla jsem zodpovědná za vybudování IT oddělení včetně implementace potřebných systémů a náboru zaměstnanců), tříletý projekt výměny informačního systému pro dispečery v ČEZ nebo integraci informačního systému farmaceutické továrny v Indii do IT infrastruktury Zentivy v rámci převzetí továrny Zentivou. V oblasti školení byly zajímavé například kurzy přípravy na certifikaci PMP v Německu a ve Švýcarsku.

Jakým tématům rozvoje se věnujete?
Učím pokročilé projektové řízení, vedení a motivaci projektového týmu a zapojení zatinteresovaných stran projektu.

I za mraky svítí slunce.

Kurzy lektora

Projektový managementHodnocení: 1,18

Praktické řízení projektů

Techniky a nástroje pro strategické řízení

13. - 14. 5. 2024 Praha 1
9 990 Kč bez DPHZobrazit

Vedení a motivace projektového týmu

Jak vytvořit efektivní projektový tým

27. 6. 2024 Praha 1
5 990 Kč bez DPHZobrazit

Hodnocení lektora

1,00 Průměrné hodnocení lektora od účastníků

Příjemná paní lektorka, znalá problematiky.

Miroslav Němec, EDSCHA AUTOMOTIVE KAMENICE s.r.o.
Vedení a motivace projektového týmu

Kurz podle vašich představ

Chcete připravit školení pro celý tým? Umíme být flexibilní a přizpůsobit program kurzu vašim potřebám. Rádi vám připravíme nabídku firemního školení na míru.

mám zájem
Kurz na míru

Články lektora

Agilní přístup k realizaci projektu
Agilní přístup k realizaci projektu

Dosáhněte podstatných výstupů projektu rychleji a levněji, radí ve svém kurzu Agilního přístupu k realizaci projektu lektorka Libuše Vitáčková. Jaká jsou její další doporučení?

nahoru