Top vision

czen

Margareta Křížová, MBA

Head of NEWTON Business Accelerator, NEWTON UNIVERSITY M&A Business Advisor

Margareta je busines mentorkou a poradkyní v oblasti leadershipu, fúzí a akvizic a obchodní strategie. Vede NEWTON Business Accelerator na NEWTON University, konzultuje business projekty a spolupracuje s venture capital fondy při vstupu investora do startupových firem. Margareta moderovala pořady zaměřené na finanční gramotnost a podnikání v České televizi, moderovala pořad Podnikání od A do ZET na rádiu ZET. Je porotkyní podnikatelských soutěží (T-Mobile Rozjezdy, Women Startup Competition, Startup Weekend, a další, je členkou Rady pro komercializaci vědeckých projektů ČZU a spolupracuje s Centrem pro transfer technologií Akademie věd ČR. Margareta věří na celoživotní vzdělávání, které otvírá okno do světa zajímavých příležitostí a udržuje mysl v pohodě.

Hodnocení lektora

1,00 Průměrné hodnocení lektora od účastníků

Video lektora

Kurz podle vašich představ

Chcete připravit školení pro celý tým? Umíme být flexibilní a přizpůsobit program kurzu vašim potřebám. Rádi vám připravíme nabídku firemního školení na míru.

mám zájem
Kurz na míru

Články lektora

8 věcí, které je dobré znát při jednání s investorem podle Margarety Křížové
8 věcí, které je dobré znát při jednání s investorem podle Margarety Křížové

Co musíte udělat, než pustíte investora do dveří své firmy, a co se děje poté? To radí známá investorka a konzultantka Margareta Křížová

nahoru