Top vision

czen

GDPR v praxi

4 990 Kč6 038 Kč s DPH

Monika Klucová

GDPR v praxi
Monika Klucová, právnička a zapsaná mediátorka

12. 12. 2018Praha
Pro všechny

Nebuďte zaskočeni a připravte se na revoluční změnu

General Data Protection Regulation (Nařízení Evropského parlamentu a Rady (EU) 2017/679) je účinné od 25. května 2018 a představuje revoluční změnu na celoevropské úrovni. Je univerzálně použitelné ve všech státech Evropské unie a jeho cílem je zvýšit úroveň ochrany osobních údajů a posílit v této oblasti práva občanů EU. Chcete-li se včas připravit, neváhejte a přijďte na náš kurz.

Co mi kurz přinese?

  • seznámíte se s obecným nařízením jako novým sjednocujícím předpisem
  • vyznáte se v rozdílech oproti dosavadní právní úpravě
  • pochopíte nejdůležitější pojmy, nové přístupy a povinnosti a zásady ochrany
  • ujasníte si role správce, zpracovatele a pověřence
  • zodpovíme si otázky zodpovědnosti právnických osob v oblasti GDPR a důsledků porušení povinností

Komu je kurz určený?

  • manažerům korporací i státní správy
  • všem, kdo přicházejí do styku s nutností dodržovat zásady ochrany osobních údajů zaměstnanců či klientů (HR, marketing, obchod, právo, compliance, IT apod.)

Program

9:00 - 17:00
  • obecné Nařízení o ochraně osobních údajů č. 2016/679 jako nový sjednocující předpis
  • rozdíly oproti dosavadní právní úpravě (Směrnice 95/46/ES a zákon č. 101/2000 Sb., o ochraně osobních údajů, ve znění pozdějších předpisů)
  • povinnosti správců a zpracovatelů
  • funkce pověřence pro ochranu osobních údajů
  • práva subjektu údajů (být zapomenut, oprava, omezení zpracování, námitky, přenositelnost, přístup k údajům, odškodňování)
  • pravomoci ÚOOÚ a národních dozorových úřadů
  • GDPR a trestní odpovědnost právnických osob

Lektor

Monika Klucová

Monika Klucová

právnička a zapsaná mediátorka

Přípravu na účinnost GDPR se nevyplatí podceňovat. Obecné nařízení představuje řadu povinností a nutnost přijmout nová opatření v oblasti administrativní, organizační, technologické, právní, IT i dalších, a to ve všech oblastech podnikání, prakticky bez výjimky. Sankce za nedodržení mohou být pro firmy až likvidační. Rozhodně doporučujeme připravit se předem.

Působím jako právnička v advokátní a mediační kanceláři, kde pomáhám klientům ve všech oblastech práva obchodního, občanského, pracovního, práva obchodních společností, obchodního závazkového práva, corporate governance a compliance včetně ochrany osobních údajů a prevence trestní odpovědnosti právnických osob. Zastupujeme klienty advokátní kanceláře před soudy, rozhodčími a správními orgány. Vedle generální advokátní praxe pomáhám svým klientům vyřešit jejich trable mimosoudní cestou prostřednictvím mediace a vyhnout se tak mnohem delšímu a nákladnějšímu soudnímu řízení. Věnuji se mediaci sporů obchodních, pracovních, občanských, dědických, vypořádání společného jmění, jakož i právnímu poradenství a prevenci vzniku konfliktních situací. Vystudovala jsem právo a právní vědy na Právnické fakultě UK a ekonomii na Provozně ekonomické fakultě ČZU. Jsem absolventkou studijních programů MBA a LLM na Nottingham Trent University.

Jak hodnotí kurz účastníci?

1,00 Celkový dojem z kurzu

100 %

Uplatnění poznatků v praxi

94 %

Akci bych doporučil známým

Termíny konání

 TermínČasMístoCena
12. 12. 2018
St
9 - 17 hod.Praha Křižíkova 237/36a4 990 Kč6 038 Kč s DPH

12. 12. 2018

9 - 17 hod.

Praha, Křižíkova 237/36a

4 990 Kč
6 038 Kč s DPH

V ceně získáte: certifikát o absolvování, studijní materiály a občerstvení.

Zajímáte se o HR?

Zanechte nám svůj e-mail a žádná novinka vám neunikne.

top vision PLUS - s top vision získáte více

Množstevní sleva

Více účastníků z jedné firmy nebo více objednaných akcí pro jednoho účastníka.

5% sleva3-4 účastníci

10% sleva5 a více účastníků

Trénujte s námi a držte tempo! Sestavte akademii Vaší firmě na míru.

Kurz na míru

Chcete připravit školení pro celý tým? Preferujete přizpůsobit program kurzu vašim potřebám? Rádi vám připravíme nabídku firemního školení na míru.

Chcete připravit školení pro celý tým? Preferujete přizpůsobit program kurzu vašim potřebám? Rádi vám připravíme nabídku firemního školení na míru.

mám zájemsestavit vlastní poptávku
Kurz na míru

Akci pro vás připravila

Markéta Šůstková
Účast na tomto kurzu Vám doporučuji, protože dlouhodobě získává od účastníků nejvyšší hodnocení spokojenosti.

Markéta Šůstková

Training & Development Junior Manager

Proč se rozvíjet s top vision?

1,21 průměrná známka
kvality kurzů

6 117 spokojených účastníků
každý rok

1 432 tréninkových dnů
a kurzů ročně

16 úspěšných let
na trhu

GDPR v praxi
CORSO Karlín
Křižíkova 237/36aPraha18600
4990

Nebuďte zaskočeni a připravte se na revoluční změnu

General Data Protection Regulation (Nařízení Evropského parlamentu a Rady (EU) 2017/679) je účinné od 25. května 2018 a představuje revoluční změnu na celoevropské úrovni. Je univerzálně použitelné ve všech státech Evropské unie a jeho cílem je zvýšit úroveň ochrany osobních údajů a posílit v této oblasti práva občanů EU. Chcete-li se včas připravit, neváhejte a přijďte na náš kurz.

Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Jeho používáním s tím souhlasíte.

nahoru