Top vision

czen

Tomáš Parobek

Expert na sales skills, trenér leaderů a trenérů, kouč

Většinu své pracovní kariéry jsem byl aktivním obchodníkem a v poslední době také trenérem. Začínal jsem jako obchodní zástupce a vypracoval jsem se na agenturního ředitele České pojišťovny. Stál jsem u založení České pojišťovny v Rusku, kde jsem působil osm let. Mým cílem bylo vybudování tréninkového centra. Později jsem vybudoval řadu dalších úspěšných tréninkových center pro společnosti Home Credit Rusko a Zepter Finance. Svých sedmnáct let zkušeností s osobním prodejem dnes zúročuji jako trenér a kouč. Moje tréninky jsou proto postaveny na základech z praxe. Každý účastník získává z tréninku postupy, které skutečně fungují a vedou k reálnému zlepšení obchodních výsledků. Účastním se řady projektů rozvoje firem nejen u nás, ale i na Slovensku, Ukrajině či v Rusku. Absolvoval jsem studium andragogiky na Univerzitě Jana Amose Komenského.
Na konci vše dobře dopadne. A pokud to dobře nedopadlo, tak to ještě není konec.

Hodnocení lektora

1,00 Průměrné hodnocení lektora od účastníků

Kurz podle vašich představ

Chcete připravit školení pro celý tým? Umíme být flexibilní a přizpůsobit program kurzu vašim potřebám. Rádi vám připravíme nabídku firemního školení na míru.

mám zájem
Kurz na míru

Články lektora

Souboj zkušených manažerů nákupu a prodeje
Souboj zkušených manažerů nákupu a prodeje

Podívejte se na názorový duel na téma vyjednávání nákupu s prodejem. Karel Otýs, zkušený konzultant nákupu, a Tomáš Parobek, ostřílený prodejce, odkrývají karty a ukazují, s jakou motivací vstupují do vyjednání.

Techniky sales closing
Techniky sales closing

Proč jsou někteří obchodníci úspěšnější než jiní? Celý náš život je o prodeji a nezáleží na tom, zda nabízíte zboží, službu, myšlenku, nebo třeba sami sebe. Prosadíte se jen tehdy, když se vám podaří váš produkt úspěšně prodat. Jak na to? To radí ve svém článku a kurzu náš trenér a kouč Tomáš Parobek.

nahoru