Top vision

czen

Colleen Kelly

Trainer in Soft Skills, Communication, Corporate Language & Business Writings

Jak jste se dostala ke vzdělávání?
Vystudovala jsem andragogiku a kreativní výukové metody. Předtím, než jsem se přesunula do Prahy, jsem pracovala na severu Britské Kolumbie jako trenérka v rozvojové společnosti. Pomáhali jsme lidem působícím v různých odvětvích, ale i uchazečům o práci, kteří potřebovali získat nové dovednosti. Náš přístup byl pragmatický. Protože jsme neměli k dispozici žádné výukové materiály, vždy jsme důkladně prozkoumali potřeby klientů a vytvořili pro ně vlastní vzdělávací program zaměřený na rozvoj potřebných dovedností. Naše metodika byla velmi praktická a zaměřená na konkrétní profese. Vyhledávala jsem témata a vytvářela kurzy, které lidem pomáhaly získat práci prostřednictvím zlepšení jejich pracovních a měkkých dovedností. 

Kde jste získala nejvíce zkušeností?
Šest a půl roku jsem pracovala jako trenérka v Kanadě a poté, co jsem přijela do Evropy, jsem získala další zkušenosti během spolupráce s bankami a firemními klienty. Vyvíjela jsem nové výukové materiály a postupně jsem vyučovala po celé Evropě (European System of Central Banks, Single Supervisory Mechanism, European Supervisory Education Initiative, EURId a další). Také jsem vyvinula řadu kurzů pro pohostinství, které byly velmi dobře přijaty.

Jaký je váš přístup k tréninku?
Můj přístup by se dal charakterizovat jako learning by doing. Můj styl výuky je velmi interaktivní. Snažím se vytvářet pohodovou a příjemnou atmosféru, ale současně se nebojím řešit specifická témata, s nimiž účastníci přicházejí. Účastníky motivuji tím, že podporuji jejich sebevědomí, dodávám jim odvahu a předávám jim dovednosti potřebné k tomu, aby pracovali nejlépe, jak mohou. 

Jakými projekty byste se chtěla pochlubit?
Jsem hrdá na svou schopnost vytvářet kurzy na míru a obzvláště hrdá jsem na kurzy obchodního psaní a měkkých dovedností, které jsem vytvořila. Moje mezinárodní zkušenosti v roli lektorky mi umožňují řídit multikulturní skupiny klientů tak, aby se každý účastník naučil co nejvíce v co nejkratší době. 

Jakým tématům se věnujete?
Připravila jsem třídenní školení s názvem Aplikace přístupu kritického myšlení ve vašem osobním a profesionálním životě pro mezinárodní skupinu ESCB a v současné době pracuji na školení s názvem Dovednosti pro řešení a řízení krizových situací prostřednictvím online konferencí.

 

* lektorka školí v anglickém jazyku

 

Hodnocení lektora

1,00 Průměrné hodnocení lektora od účastníků

Kurz podle vašich představ

Chcete připravit školení pro celý tým? Umíme být flexibilní a přizpůsobit program kurzu vašim potřebám. Rádi vám připravíme nabídku firemního školení na míru.

mám zájem
Kurz na míru
nahoru