Top vision

czen

Ing. Kateřina Braithwaite

Expertka na firemní komunikaci a spolupráci, manažerské a komunikační dovednosti, interkulturní komunikaci, business etiketu a klientský servis

Absolvovala jsem VŠB v Ostravě a podnikla jsem řadu studijních cest do zahraničí. Mimo jiné jsem studovala na University of Pittsburgh a v rakouském výzkumném institutu IIASA. V roce 2015 jsem úspěšně ukončila studium na Diplomatické akademii.
V průběhu své kariéry jsem působila na vysokých manažerských a obchodních pozicích v mezinárodních firmách: Voest Alpine, Mary Kay, Hewlett – Packard CZ aj.
Jako lektor a mentor působím již 14 let, mnoho let souběžně se zaměstnáním, což mi umožnilo propojit svoji konkrétní zkušenost v nadnárodních korporacích s teoretickými znalostmi.
Jsem certifikovaným lektorem metodologie DiSC, exkluzivním lektorem unikátní metody neverbální komunikace 3AXIS a ambasadorem metody The 5 Chairs.

Kurz podle vašich představ

Chcete připravit školení pro celý tým? Umíme být flexibilní a přizpůsobit program kurzu vašim potřebám. Rádi vám připravíme nabídku firemního školení na míru.

mám zájem
Kurz na míru
nahoru