Top vision

czen

Vojto Kabath

Lektor, konzultant a facilitátor

Jsem freelance konzultant a facilitátor v oblasti kreativního myšlení a komunikačních strategií. V posledních třech letech jsem působil na pozici Client Service Director v PR agentuře a spolupracoval jsem se společnostmi Amazon, Lenovo, Motorola a TUZVO (Technická univerzita Zvolen).
Orientuji se v mediálním prostředí. Po dobu více než 20 let jsem působil na marketingových pozicích v tisku, rozhlase a televizi. Pracoval jsem pro síť knihkupectví Panta Rhei, vedl jsem jednu z nejvýznamnějších slovenských eventových agentur Monarch a řídil jsem marketingovou komunikaci značky Forbes. 
Při práci s klienty se věnuji rozvoji kreativního myšlení, řešitelským workshopům a interaktivním tréninkům v rámci budování týmů. Jsem certifikovaný facilitátor LEGO Serious Play a vedu tréninky sketchnotingu. Zajímám se o inovativní přístupy ve vzdělávání dětí a pracoval jsem na projektech zaměřených na rozvoj čtenářské gramotnosti.

Hodnocení lektora

1,00 Průměrné hodnocení lektora od účastníků

Kurz podle vašich představ

Chcete připravit školení pro celý tým? Umíme být flexibilní a přizpůsobit program kurzu vašim potřebám. Rádi vám připravíme nabídku firemního školení na míru.

mám zájem
Kurz na míru
nahoru