Top vision

czen

Bc. Jiří Dohnal, MBA

Firemní konzultant, interim manažer a lektor soft skills

Absolvoval studium na FTK UP, Vysokou školu ekonomie a managementu a aktuálně studuje psychologii na Anglia Ruskin University v Cambridge. Pracoval na různých manažerských pozicích v oblasti marketingu, obchodu a IT. Dodnes si udržuje kontakt s manažerskou praxí při řízení projektů, kde působí jako konzultant nebo interim manažer. Lektorováním se zabývá od roku 1996. Původně začal pracovat se zážitkovou a experimentální pedagogikou, především v oblasti outdoorových programů. Do oblasti firemního vzdělávání přešel v roce 2001. Úspěšně asistoval při rozvoji celé řady obchodních a manažerských týmů a pracoval s jednotlivci na všech stupních řízení malých i velkých firem. V jeho portfoliu figurují firmy jako TPCA, Motorola, Škoda Auto, Česká pojišťovna, Skanska, CITCO - Finanční trhy, DobréPneu.cz aj.

Fun and business should go together!

Hodnocení lektora

1,15 Průměrné hodnocení lektora od účastníků

Potěšily mě jasné praktické rady, nácvik situací a příjemná atmosféra.

Ladislav Pavelek, Schenck Process s.r.o.
Small Talk

Potěšily mě praktické příklady a vyzkoušení si nových znalostí ihned v praxi.

Jiří Mrázek, BKR ČR, s.r.o.
Small Talk

Líbily se mi praktické příklady ohledně navázání small talk -> udržení, řeč těla, intonace hlasu, osobní zona a její respektování.

Michal Anton, Státní zemědělský intervenční fond
Small Talk

Lektor měl velice příjemné vystoupování, je na něm vidět, že má velké množství zkušeností.

Michaela Skazková, Mangaloo s.r.o.
Hodnocení a motivace zaměstnanců

Kurz podle vašich představ

Chcete připravit školení pro celý tým? Umíme být flexibilní a přizpůsobit program kurzu vašim potřebám. Rádi vám připravíme nabídku firemního školení na míru.

mám zájem
Kurz na míru
nahoru