Top vision

czen

Radim Chalupník

Lektor a specialista vzdělávání v Digiskills, Digiskills (v obchodním rejstříku zapsána jako Know How Klub s.r.o.)

Vystudoval jsem bakalářský obor Teorie interaktivních médií, na který jsem navázal magisterským programem Informační studia a knihovnictví. Během svých studií jsem se specializoval na technologie ve vzdělávání a tím jsem definoval směr své budoucí profesní dráhy. Působil jsem jako specialista vzdělávání ve společnosti OKAY a nyní uplatňuji svou kreativitu jako designér vzdělávacího procesu v Digiskills.cz, kde lektoruji, řeším partnerský obsah a věnuji se i mimo jiné tvorbě microlearningových videí. Podílel jsem se na školeních zaměstnanců v Zeppelin, Sodexo nebo Boehringer Ingelheim. 
 
Zabývám se rovněž problematikou digitálního detoxu. Domnívám se, že digitálně vzdělaný člověk by měl umět využívat technologie tak, aby se jimi nenechal zcela pohltit. V dnešní době je důležité vědět, jak se vyhnout digitálnímu přetížení a jak si nastavit vlastní hranice. 

Hodnocení lektora

1,00 Průměrné hodnocení lektora od účastníků

Kurz podle vašich představ

Chcete připravit školení pro celý tým? Umíme být flexibilní a přizpůsobit program kurzu vašim potřebám. Rádi vám připravíme nabídku firemního školení na míru.

mám zájem
Kurz na míru
nahoru