Top vision

czen

Poznejte sebe i své zaměstnance

Umíte si kvalifikovaně odpovědět na otázku „Znám sebe a svůj tým?“. V zásadě asi ano, ale jde o to, co je realita a co si člověk o sobě a okolí namlouvá.

Ve firemní praxi můžete využívat řadu spolehlivých testů. Pomohou vám například při náboru nových zaměstnanců, při rozhodování o tom, komu svěřit vedoucí funkci, nebo při plánování dalšího vzdělávání a rozvoje zaměstnanců.

Osobnost pod drobnohledem

Pro všechny, kteří pracují s lidmi a potřebují vědět, jaké mají schopnosti a osobnostní rysy, jsme ve spolupráci se zkušenou konzultantkou managementu a HR Yvonnou Charouzdovou připravili velmi praktický a interaktivní trénink Osobnost pod drobnohledem.

„Sebepoznávání je důležité pro osobnostní a kariérový rozvoj každého z nás. Nejen pro manažery je důležité vědět, jak sestavit efektivní tým z lidí, kteří se budou dobře doplňovat a ne za každou cenu se sebou soutěžit. Osobnostní harmonie na pracovišti dnes patří k důležitým motivujícím prvkům,“ doplňuje Yvona Charouzdová.

Intuice nestačí

Kurz posílí vaši přirozenou intuici o určitou metodologií, která vás posune v poznávání lidí dopředu. Naučíte se, jak skloubit dohromady několik technik, které na sebe logicky navazují, podporují se a spoluvytvářejí obraz o osobnosti, kterou pod ten drobnohled dostanete. Vždyť půlhodinový přijímací rozhovor neodhalí všechno, co potřebujete o svém novém spolupracovníkovi zjistit z pohledu jeho osobního profilu. Proto vhodný krátký a praktický test nebo jiná technika vám ukáže nasměrování tohoto kandidáta. Kolika již zkušeným pracovníkům z oblasti lidských zdrojů toto pomohlo!

Testy na vlastní kůži

Účastníci kurzu si na vlastní kůži vyzkouší několik oblíbených testů, například verbální test nebo test týmových rolí. Podrobně se podíváme také na osobnostní SWOT analýzu, která je s oblibou využívána při zjišťování potenciálu k dalšímu rozvoji. Účastníky čeká také osobnostní Keirseyho test, který je obdobou známého MBTI.

„Řada lidí, ať v roli specialisty nebo manažera, bývá překvapena, tím, co se o sobě dozvěděli, když absolvovali základní testy osobnosti. Vyšlo jim tam trochu něco jiného, než čekali a deklarovali svému okolí. To ale není negativní zjištění, jde o získání relevantního zrcadla na svoji osobnost a umět s tím dobře pracovat,“ říká Yvona Charouzdová.

Inspirujte se

Přijďte si poslechnout zkušenosti a praktické tipy, jak objektivně a spolehlivě s testya diagnostikou vůbec pracovat. Navíc si sami na sobě si vyzkoušíte jednotlivé testovací metody a budete podrobeni diagnostice. Budeme se na vás těšit na kurzu Osobnost pod drobnohledem, který je oblíbený mezi personalisty a manažery. Pojďte i vy odhalit kouzlo své osobnosti! Kurz vede zkušená lektorka Yvonna Charouzdová, první headhunterka v Československu, která má široké zkušenosti z HR a talent managementeu.

Yvona Charouzdová

Yvona Charouzdová

Konzultantka managementu a HR, trenérka soft skills a koučka

Další články autora

Postavte úspěch své personální práce na systému kompetenčních modelů
Postavte úspěch své personální práce na systému kompetenčních modelů

Spolu s naší oblíbenou lektorkou Yvonou Charouzdovou jsme se zaměřili na klíčové kompetence, které jsou potřebné pro každou společnost. Co si pod pojmem kompetenční model vlastně představit? To se dočtete v následujícím článku! 

DVOJROZHOVOR: Zaostřeno na manažery
DVOJROZHOVOR: Zaostřeno na manažery

Manažer, vedoucí, vůdce, či lídr. Říká se jim různě, jací by ale lidé ve vedoucím postavení měli být, jak by se měli chovat a co by rozhodně měli ovládat? Na to jsme se ptali našich zkušených lektorek Lenky Olšanské a Yvony Charouzdové. 

e-book Vytvořte nezapomenutelnou prezentaci

Vytvořte nezapomenutelnou prezentaci

Naučte se s námi opustit nudné stereotypy v prezentování, proměňte trému ve svou výhodu a odrovnejte kolegy i nadřízené perfektním projevem.

nahoru