Top vision

czen

Firemní vzdělávání s Top Vision

„Intelektuální růst by měl být započat narozením a zakončen pouze smrtí."
(Albert Einstein)

MYŠLENKA CELOŽIVOTNÍHO VZDĚLÁVÁNÍ

Myšlenka celoživotního učení není ničím novým. V průběhu života vstupujeme do stále nových rolí, jsme konfrontováni se stále novými situacemi, a tak se přirozeně potřebujeme učit stále novým věcem. Henry Ford kdysi řekl:

„Ten, kdo se přestal učit, už je starý, ať je mu dvacet, nebo osmdesát. Ten, kdo se stále učí, je věčně mladý."

Celoživotní učení je nepostradatelnou součástí našich životů. Svět se díky digitálním technologiím vyvíjí stále rychleji, některé pracovní pozice vznikají a jiné zanikají. Konkurence je velká. A kdo se zastaví, zůstane pozadu.

FIREMNÍ VZDĚLÁVÁNÍ NA MÍRU

Poptávka po firemním vzdělávání tak neustále narůstá. Top Vision pořádá nejen jednodenní kurzy pro jednotlivce, kteří se chtějí profesně rozvíjet a kariérně růst. Designujeme také dlouhodobé rozvojové programy firmám na míru.

Ve vaší společnosti vytvoříme vzdělávací platformu pro rozvoj odborných kompetencí jednotlivců a týmů. Navrhneme pro vás dlouhodobý tréninkový plán na míru.

Specializujeme se na rozvoj manažerských dovedností. Pracujeme jak se začínajícími, tak i s vrcholovými manažery. Vzděláváme obchodníky, jejichž vyjednávací schopnosti jsou klíčové pro váš byznys, nebo personalisty a HR manažery, jejichž role v době boje o talenty nabývá na významu.

V portfoliu produktů máme propracované manažerské akademie a obchodní akademie. Naše nabídka však vychází vždy z vašich konkrétních potřeb. Školení vám ušijeme na míru, aby vám padlo jako ulité.

Oblíbené jsou také tréninky prezentačních a komunikačních dovedností. Ty jsou důležité napříč profesemi.

KOUČINKY A TEAMBUILDINGY

Kurzy vás vybaví praktickými poznatky, ale nezbaví vás vnitřních překážek. Právě koučink je nejúčinnější nástroj pro odstraňování vnitřních bloků a odemykání lidského potenciálu.

Organizujeme individuální i skupinové koučinky. Najdeme pro vás ideálního kouče, jehož osobnost odpovídá vaší firemní kultuře nebo konkrétní osobě.

Vymýšlíme také teambuidingy pro různé cílové skupiny. Věříme, že zajímavý zážitek a jeho rozbor posouvá jednotlivce i týmy kupředu, mění jejich myšlení a chování.

FIREMNÍ VZDĚLÁVÁNÍ KROK ZA KROKEM

Pokud nás poptáte, v první řadě se s vámi setkáme, upřesníme si vaše představy a připravíme pro vás nabídku. Navrhneme skladbu vzdělávacího obsahu, vybereme ty nejvhodnější lektory a vykalkulujeme cenu. Pokud se vám naše nabídka bude líbit, přejdeme k plánování dalších kroků.

Školení budou probíhat přímo ve vaší firmě, nebo pro vás najdeme ty nejvhodnější prostory. Sami si vyberete termíny, kdy se budou tréninky konat. V průběhu vzdělávací akce jsme v kontaktu s vámi i s lektorem a řešíme případné problémy.

Provádíme testování a vyhodnocujeme pokroky ve výkonnosti jednotlivců a týmů. Vypracujeme pro vás osobní akční plány a navrhneme navazující tréninky pro rozvoj vašich lidí.

Vzdělávání zaměstnanců je investice, která se vaší firmě několikanásobně vrátí v podobě vyšší produktivity a profitability. Spojte se s Top Vision a spolupracujte s jedničkou ve firemním vzdělávání. Našimi lektory jsou lidé z praxe, kteří vás vybaví praktickými poznatky s okamžitým přínosem pro váš byznys. 

e-book Naučte se vstávat dřív

Naučte se vstávat dřív

Dozvíte se, jak si zautomatizovat brzké ranní vstávání a proměnit jej ve výhodu. Poradíme vám, jak se vyvarovat prokrastinaci a jak je to s ranní kávou.

nahoru