Top vision

czen

Festival vzdělávání v Top Vision

Letošní FESTIVAL VZDĚLÁVÁNÍ vám představil nejen zajímavé lektorské osobnosti, ale také zajímavá, mnohdy až neobvyklá témata. Napadlo by vás před pár lety, že manažeři se budou v rámci rozvoje své osobnosti zabývat meditací nebo výkladem svých snů? Nás také ne.

 

Podívejte se na přehled TOP témat, s nimiž na FESTIVALU VZDĚLÁVÁNÍ vystoupili naši TOP lektoři. Nechte se inspirovat a případně navštivte některý z našich kurzů.

 

PSYCHOANALÝZA: výklad snů pro manažery

Psychoanalýzu si většina z nás spojuje se Sigmundem Freudem a jeho proslulou pohovkou. Martin Cipro nám představil psychoanalytické koučování, které vede k hlubšímu sebepoznání. Práci manažera totiž ovlivňuje mnoho nevědomých faktorů. Pochopení vlastních psychických mechanismů, ale i analýza snů mohou být přínosné pro rozvoj osobnosti manažera.

 

MINDFULNESS: meditující manažer 

Mindfulness. Jedna z možností, jak se vypořádat se stresem. Na rozdíl od cigaret a alkoholu však nemá žádné nežádoucí vedlejší účinky. Pokud toužíte po klidu, přijměte pozvání do kurzu Mindfulness Václava Tomana, lektora pozitivní psychologie. Naučíte se udržet si svou pohodu a šířit ji kolem sebe.

 

SOCIAL SELLING: v pracovní době na sociálních sítích

Pokud byste v minulosti trávili většinu své pracovní doby na sociálních sítích, byli byste přinejmenším podezřelí. V dnešní době už naopak nelze na sociálních sítích nebýt. Jiří Jambor a Jan Kyselý nám vysvětlili, jak využívat LinkedIn pro navazování obchodních vztahů. Pokud vás toto téma zajímá, setkejte se s nimi osobně v kurzu Social Selling nebo na konferenci Sell & Score. 

 

 

SMALL TALK: povídání o ničem

Povídání o ničem může být přínosné? Může. Musíme však vědět, kam patří. Tak například na porady opravdu nepatří, i když právě tam se vyskytuje nejčastěji. Small talk dokáže navodit příjemnou atmosféru, prolomit ledy při prvním setkání s neznámými lidmi a je důležitou dovedností, s níž můžeme snadněji stoupat po společenském žebříčku. Firemní konzultant Jiří Dohnal vás uvede do umění neformální konverzace v kurzu Small Talk.

 

RÉTORIKA: povídání o něčem

Zdeňka Žádníková Volencová je nejen talentovaná herečka, ale také vynikající lektorka, která dokáže pozvednout váš mluvený projev na profesionální úroveň. Klienti jsou z jejího kurzu Rétorika vždy nadšení. Mrzí je jen jedna věc. A sice, že kurz trvá jenom dva dny.

 

DESIGN BUDOUCNOSTI: jak vytvářet poutavé prezentace

Ondřej Staněk nás nejprve překvapil informací, že každý slajd prezentace musí publikum pochopit během prvních tří vteřin. A potom nám ukázal, jak na to. Chtěli byste vytvářet prezentace, ze kterých vaši posluchači nespustí oči? Ondřej Staněk vám prozradí svá kouzla v kurzu Prezentační design budoucnosti.

 

Tak zase za rok! Mezitím se těšíme na setkání s vámi v našich kurzech a na konferencích.

e-book Naučte se vstávat dřív

Naučte se vstávat dřív

Dozvíte se, jak si zautomatizovat brzké ranní vstávání a proměnit jej ve výhodu. Poradíme vám, jak se vyvarovat prokrastinaci a jak je to s ranní kávou.

nahoru