Top vision

czen

Darovat zážitek

Až se letos z rádia ozve, že „Sliby se maj plnit o Vánocích“ a „Rolničky, rolničky“, nepanikařte a užívejte si to! Dárek se dá pořídit i bez klopýtání po nákupní galerii. Darujte svým milým zážitek, setkání s novým tématem, novými lidmi nebo se sebou samými.

Obálka pod stromečkem

Darovat zážitek… Možná vás na první dobrou napadne spíš seskok padákem, škola smyku či jízda traktorem, ale takové malé pošťouchnutí k dalšímu vzdělávání, je podle nás trefa! Někdo pořád říká, že se už konečně musí přihlásit na angličtinu, nebo přemýšlí, co dělá špatně, že na sebe nemá čas. Tak tady je hozená rukavice! V obálce pod stromečkem nečeká bankovka, ale výzva!

Život jsou činy

Taaak, teď už není jak se vymluvit.  Je to tu černé (nebo možná modré) na bílém. A znamená to jediné: proměnit slova v činy! Protože život, to jsou činy! Invence je na vás či adresátovi vašeho dárkového poukazu. Přijďte se k nám inspirovat.

Bude vás to bavit

Kurz osobního rozvoje nebo trénink kreativity? Naše kurzy nejsou zaměřené pouze na pracovní život, ale zkrátka na život. Jsou zároveň tím, pro co má angličtina krásný výraz – workshop, neboli česky dílnou. Účastníci nesedí, nezapisují a nehledí lektora s ukazovátkem. Jde hlavně o směs otevřené diskuze a praktického cvičení. Naši lektoři jsou uznávanými odborníky ve svých oborech, se zkušenostmi z vlastní praxe.

Žijte naplno

„Krotitelé času“ se zaměří na hospodaření s časem, což je dnes téměř civilizační nemoc. “Brain control“ a „Mozkový jogging“ (nebojte, nejde o přednášky z neurologie) pomohou zvýšit paměťovou kapacitu a naučí lépe využít mentální potenciál. „Positive thinking“ – no jéje, kdo by nepotřeboval pozitivně myslet! Pozor, ono to totiž lze natrénovat! Téma „Myšlenkových map“ je použitelné i v tak praktickém procesu, jako je například plánování dovolené. „Cesta k sobě“ je pak opravdovou výzvou. Klíčovými slovy jsou spokojenost, vnitřní energetické zdroje, sebepoznání, život naplno!

Vykročte pravou nohou

Zkrátka odsouzeno k úspěchu! Přesně to ladí s blížícím se počátkem nového roku, kdy všichni vyděšeně přemýšlíme, jaká že si to letos dáme předsevzetí (snad tomu raději nechceme říkat předsevzetí), zkrátka, co se pokusíme zlepšit.

A do dopisu Ježíškovi ještě stihnete připsat kurz pro sebe!

e-book Naučte se vstávat dřív

Naučte se vstávat dřív

Dozvíte se, jak si zautomatizovat brzké ranní vstávání a proměnit jej ve výhodu. Poradíme vám, jak se vyvarovat prokrastinaci a jak je to s ranní kávou.

nahoru