Top vision

czen

Klíč úspěchu pro začínající podnikatele

Vstupujete do světa byznysu a začínáte s vlastním podnikáním? To je určitě dobře! Je však třeba dát si pozor na celou řadu věcí. Pojďte se s námi podívat, kde se můžete zdokonalit, abyste si pojistili svůj úspěch.

Máte svůj produkt či službu, se kterými chcete podnikat? Skvělé! Tím to všechno ale teprve začíná. V první řadě předpokládáme, že svůj produkt budete muset někomu prezentovat, ať už to budou potenciální obchodní partneři nebo investoři. Odzbrojte je perfektní prezentací a zajistěte si jejich důvěru! Navštivte kurz Tajemství nejlepších spíkrů, nebo si stáhněte náš E-book „Vytvořte nezapomenutelnou prezentaci“ zdarma!

Lidé milují příběhy, které vypráví úspěšné firmy. Setkáváme se s nimi denně ať už v televizi, rádiu, či kdekoliv jinde. Vyprávějte i vy svůj poutavý příběh, který zaujme veřejnost a pomůže lidem se s vaším produktem ztotožnit. Naučte se Storytelling.

Jak zvolit správný marketingový mix a jak ideálně propagovat vaši značku? Branding patří k základním stavebním kamenům úspěšné firmy, proto jej v žádném případě nesmíte zanedbat. Navštivte naši Marketingovou akademii a to vše vás naučíme. Reklama skvěle funguje i na sociálních sítích. Jak je ale používat tak, abychom z jejich možností vymáčkli co možná nejvíce? To vám poradíme na kurzu Sociální sítě za den.

Především v B2B byznysu se nevyhnete obchodním schůzkám, kde budete chtít svůj produkt či službu nabídnout protistraně. Prodejní dovednosti a správná argumentace jsou vlastnosti těch nejlepších obchodníků, kteří dokáží vyšroubovat prodejní cenu raketově vzhůru.

Pokud budete podnikat především na internetu, mohla by vás zajímat tvorba vlastního e-shopu bez znalosti programování.

Správnému podnikateli by neměla chybět ani orientace ve finančním světě a ekonomické minimum, tedy základní orientace v účetních a finančních pojmech.

Osobní vztahy a schopnost je budovat a rozvíjet jsou vždy klíčem k bohatství, a pro podnikatele to platí dvojnásob. Jedním z nejlepších způsobů, jak poznat nové obchodní partnery či potenciální klienty je networking. Naučte se, jak správně navázat konverzaci s neznámými lidmi a vést neformální rozhovory na odborných akcích nebo večírcích.

Pokud vstupujete do světa podnikatelů, držíme vám palce. Věříme, že si proklestíte vlastní cestu za úspěchem, a že dojdete až ke svému cíli. Během své kariéry se jistě setkáte s úspěšnými momenty, ale i s chvílemi, kdy budete mít sto chutí to všechno zabalit. Doufáme, že takových chvil bude naprosté minimum. A bude-li vám v určitém období chybět motivace, nezapomeňte na příběhy slavných a jejich trnitou cestu k úspěchu

e-book Vytvořte nezapomenutelnou prezentaci

Vytvořte nezapomenutelnou prezentaci

Naučte se s námi opustit nudné stereotypy v prezentování, proměňte trému ve svou výhodu a odrovnejte kolegy i nadřízené perfektním projevem.

nahoru