Top vision

czen

EDUA Group posílila svůj tým. Generálním ředitelem se stává David Vrba

Ve vzdělávací skupině EDUA Group byla nově vytvořena pozice generálního ředitele, do které 1. července nastoupí David Vrba. Zodpovědný bude za provozní i strategické směřování skupiny, konsolidaci portfolia jejích značek a prohloubení působení v oblasti digitalizace, digitálního vzdělávání a technologií napříč všemi jejími produktovými řadami.

„Příchodem Davida Vrby otevírá EDUA Group novou etapu svého fungování,“ říká Vladimír Schmalz, majoritní vlastník společnosti. „Díky svým zkušenostem s inovacemi, transformací firem, nezpochybnitelným zaměřením na zákazníka a entuziasmem pro hledání nových postupů a technologií, je ideální osobností do naší skupiny. V celé oblasti vzdělávání registrujeme silný růst poptávky především v oblastech digitálních dovedností a znalostí, jak v rámci jazykové, tak i odborné přípravy,“ dodává.

Podstatnou část své profesionální kariéry svázal David Vrba s globální technologickou společností 3M, kde úspěšně zastával mnoho manažerských pozic, včetně role generálního ředitele 3M Česko. V poslední době působil jako transformační manažer v lokálních společnostech, mimo jiné jako interim COO v Zátiší Group. Jako mentor a kouč se věnoval rozvoji mladých manažerů a své investiční činnosti.

David Vrba vystudoval zahraniční obchod na Fakultě mezinárodních vztahů VŠE. Je velkým zastáncem celoživotního vzdělávání, účastní se řady špičkových kurzů, které mu pomáhají držet krok s rostoucími požadavky na roli exekutivního manažera.

 

Kontakt pro média:

Alena Maršálková, tel.: 730 870 013, e-mail: alena.marsalkova@relativepr.cz

e-book Naučte se vstávat dřív

Naučte se vstávat dřív

Dozvíte se, jak si zautomatizovat brzké ranní vstávání a proměnit jej ve výhodu. Poradíme vám, jak se vyvarovat prokrastinaci a jak je to s ranní kávou.

nahoru